27.07.2013

Episodul 2

… ramasesem la momentul de liniste, care nu dura decat vreo 2 minute pentru ca a aparut tipand intr-un incubator Sabin. A trecut prin fata mea, insa nu am facut decat sa-l privesc emotionat. A fost cantarit, masurat si i s-a dat nota. Am mai reusit sa-l vad odata inainte sa-l bage iar in incubator. Ce pot sa spun… mic, paros si galagios. Am asteptat pe DSCN0162hol inca vreo 15 minute pana a iesit si mama din operatie. A fost “cazata” la terapie intensiva. Am reusit impreuna cu soacra mea sa impart “cadourile” , sport care nu prea il agreez insa adevarul crunt din spitalele romanesti m-a obligat.

Dupa ce-am discutat cu mamica si m-am asigurat ca totul e in ordine am plecatdestul de epuizat acasa. Aici mi-am dat seama ca in avalansa de evenimente am uitat sa fac poze. A mai urmat o vizita la terapie intensiva si … c-am atat pentru prima zi. Multe telefoane, mesaje si urari pentru cel mic.

A doua zi au mutat-o impreuna cu Sabin. Amandoi sunt bine, iar cel mic, dupa vorbele bunicilor imi seamana perfect. E galagios, avand o personalitate puternica. Se face auzit cand ii este foame si cand vrea sa fie schimbat. O sa avem o viata frumoasa si grea in acelasi timp, dar stiu ca satisfactiile vor fi pe masura. Invatam din mers, ascultam sfaturi si incercam sa crestem alaturi de cel mic. Sabin, mami si nu in ultimul rand subsemnatul, va multumeste celor care le-au fost alaturi, ne-au felicitat si ne-au facut sa fim mai buni. Acum asteptam cu nerabdare sa primim unda verde pentru a ajunge acasa. Pana atunci va urez noapte buna!

This entry was posted in Utile. Bookmark the permalink.

2 Responses to 27.07.2013

  1. cosmin says:

    ziceai ca e mic… si galagios… te-ai gandit ca daca seamana asa de bine cu tine… are si el mindria lui?:))))))))))

  2. Flav says:

    Ori nu e asta adevarul? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *