Cronica unei zile … DA!!!

Exista momente in viata cand faci greseli. Unele premeditate, altele spontane, dar toate fac deliciul vietii. Intr-un amalgam de evenimente, incepute pe la sfarsitul lui 2010, continuate apoi alert la intensitate maxima timp de…  mai multi ani, au ajuns intr-un final la un deznodamant …

Sambata 25 Mai 2013….

O zi obisnuita … pentru multi dintre voi, pentru mine o zi in care am replicat monosilabic si afirmativ la o intrebare ce a dus la castigarea unui inel. Moartea statutului de IMAG0816“necasatorit” survenind neasteptat de rapid si fara dureri. Multumesc pe aceasta cale familiilor care au facut ca totul sa se desfasoare la cote maxime. Mare lucru nu-mi mai aduc aminte asa ca,…  vom trece mai departe, in urmatoarea zi cand prima plecare cu masina ca si proaspat barbat casatorit, fac pana dupa primii 150 metri. Injur, (dezgropand o serie de epitete din tineretea mea pe care le credeam de mult uitate), si incep munca asiduu de desfacere a prezoanelor. Au urmat pe rand operatiunile banale ale unui schimb de pneu, restul costand 12 lei la prima vulcanizare. Ma gandeam ca o sa fie mai multe de spus, dar surprinzator sunt doar cateva randuri. Poate dupa ce ma mai linistesc, si reusesc sa vorbesc cu toti participantii, o sa-mi aduc aminte de detaliile mult asteptate. 

 

Later edit: “ … de mentionat ca pachetul de tigari nu ne apartine; e al fotografului! “

2 response to "Cronica unei zile … DA!!!"

  1. By: cosmin Posted: May 28, 2013

    o sa iti dai seama cand iti va trece euforia:)))) dar nu iti face griji…. catusele vor fi tot acolo:)))) glumeam…. DA-ulala de care spuneai… a fost cel mai mare si credibil moment al tau de pina acum… vei afla de ce .. in anii care vor veni!!! felicitari!!!!

  2. By: Flav Posted: May 28, 2013

    Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *