Next Top News …

Peste cateva zile intram in a 34 -a  saptamana… sau am intrat . Totul decurge normal, pentru o familie in expansiune. Am reusit  sa bifam cam tot ce era pe liste, bagajul pentru maternitate e complet, iar mamica asteapta cu o oarecare frica momentul deznodamantului. Nu acelasi lucru pot spune despre mine, care cu o relaxare debordanta reusesc sa enervez pe toata lumea. Important este sa nu o supar pe mamica, care datorita celor 11 kg luate, duce o lipsa vizibila de mobilitate.

Saptamana asta, a fost una lipsita de evenimente importante. Defectarea unei masini, in plina misiune de satisfacere a unei pofte de paste all’arrabbiata a fost o nimica toata pe langa convingerea chelnerului de a ne servi pastele la pachet cand bucataria tocmai se inchisese. Alaturarea cuvintelor:”femeie”, “gravida”, “pres”, “usa”, “somn”, fac minuDSCN9750ni.

Azi a fost o zi frumoasa, care a inceput la ora 5 dimineata. La 6:30 eram deja pe balta de la Luciu la 7 lansand prima linie. Vreo 20 de minute mi-a trebuit pana sa scot prima captura… o broasca testoasa, care s-a dovedit pana la plecare si singura captura. Trist, dar cu o experienta in plus. As putea sa dau totusi vina pe un amarat de I.A.R Soim probabil de la scoala de aviatie de la Bobocu care a salutat pestii de la mica inaltime. I-a salutat asa de bine incat i-a bagat doi metri in mal.

Asa s-a derulat o partida de pescut anosta fara capturi impresionante, dar vara e lunga … de cel putin 6 saptamani. Ma retrag la o binemeritata repriza de somn alaturi de usturimea de piele pe care am luat-o de la cele 2 ore de stat in soare. In asteptarea unor balti mai generoase, si a viitoarelor momente cand o sa ma duc cu cel mic la pescuit va urez o noapte … nebuna!

1 response to "Next Top News …"

  1. By: Mami Posted: June 30, 2013

    Adica sunt grasa?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *