Radem, iubim …

De vreo doua saptamani sunt intr-o acuta lipsa de inspiratie, nestiind ce sa scriu. Nici sedintele de brainstorming nu mai au efectul de alta data. Nici nu mai stiu pe ce sa dau vina. Totul decurge normal, asa ca nu pot decat sa doresc si altora, o sarcina usoara ca a mamicii.

Daca inca nu v-ati dat seama, traim intr-o lume cat se poate de nebuna. Uneori imi vine sa fug alaturi de mamica undeva departe intr-un loc in care sa uit de tot. Pacat ca mamica nu prea mai poate sa fuga decat pana la una din terasele din apropiere. Aici avem parte de cateva clipe de liniste si relaxare alaturi de prieteni. Chiar daca avem probleme si necazuri ne place sa le rezolvam cu zambetul pe buze. Si uite asa timpul trece mult mai repede.

WeekDSCN9808-end-ul asta ma delectez sub norii de ploaie in acel colt de natura verde de care v-am mai povestit. Pentru o clipa azi am fost iar copil. Am cules din copac un mar inca verde si fara sa-l mai spal am muscat cu sete. Am inchis ochii si … gustul dulce acrisor, m-a purtat in anii copilariei, cand ne cocotam in pomii fructiferi ai vecinilor si furam tot ce gaseam spre disperarea lor. Pacat ca momente ca acestea sunt din ce in ce mai rare. Imi vin in minte numai amintiri, inocent de frumoase. Sper ca Sabin sa aibe parte de cel putin o copilarie la fel de frumoasa ca a lu’ ta-su. Incep usor-usor sa-mi iau atributiile de tata in serios… dDSCN9867eja fac planuri cel vizeaza pe cel mic, insa imi revin repede si ma las pagubas. Experienta m-a invatat ca planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, asa ca,… lasam cursul linistit al vietii sa-si urmeze  drumul. Se presupune ca evoluam, asa ca incerc mereu sa invat din greseli… am spus ca incerc, nu ca reusesc.

Am incercat sa ma incarc cu energie de la natura azi. Nu mi-a trebuit decat cateva zeci de minute ca sa ma simt iar copilul plin de energie din vremurile cand nu stiam ce sunt grijile. Sper sa ma tina toata saptamana si sa pot sa o mai resuscitez din cand in cand cu binedispozitie si pe mamica, care are un consum suplimentar, cel mult o luna. Radem, iubim,…  si incercam sa fim molipsitori si asta ne face intr-o mica masura, sa fim mai buni intr-o lume atat de rea. Maine dimineata vreau sa va treziti si sa spuneti: “Azi e o zi frumoasa pentru a face ceva iesit din comun !” . Cel putin Cristi G. asa v-a spune. O seara buna… pana maine!

1 response to "Radem, iubim …"

  1. By: Nela Posted: July 6, 2013

    Radem, iubim…este deviza care ar trebui sa ne calauzeasca tot timpul. Ne face sa traim mai frumos, sa avem chipul mai luminos, sufletul mai cald. Asta ne ajuta sa ne iconjuram de prieteni adevarati, sa trecem mai usor peste greutati, sa fim mai puternici si motivati in tot ce vrem sa obtinem de la viata. Sa reusim sa ne amintim cat mai des de copilaria cea fara de griji si sa icercam sa ne spunem, ca atunci, ca nimic nu este imposibil (vezi cocotatul in pomii vecinilor dupa fructe). Sa radem si sa iubim si sa daruim din bunatatea noastra celorlalti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *