Sport

A fost un weekend placut. Am fost inconjurat de persoane minunate care de fiecare data ma inspira si ma fac sa fiu un om mai bun. Au inceput pregatirile pentru evenimentul din 25 mai, asa ca timpul, e variabila cea mai de pret pentru mine. Cu toate astea inca imi mai gasesc timp sa prind un apus minunat la margine de grau, sa ma intalnesc cu prieteni vechi si sa rad cu o pofta nebuna la fiecare gluma buna. E deja doua dimineata, iar somnul a ramas agatat in cafeaua de la 11:00 P.M. care s-a dus pe gat in jos fara laptele pe care nu l-am observat decat la achitarea notei de plata. Adevarul e, ca probabil datorita companiei avute s-a intamplat acest incident. Cu ocazia asta ii urez drum bun pana in Belgia prietenului Cosmin si daca ar mai slabi putin (nu foarte mult), consumul masinii ar scadea considerabil(sper sa nu se supere pe mine, stie ca glumesc).

Inca ma gandesc daca ar avea rost sa mai dorm, tinand cont ca pe la 7:00 AM am desteptarea inconfundabila a telefonului… la o a doua evaluare a situatiei ar fi bune si cele cinci ore de somn pe care le-as putea trece in contul meu. Deja Mos Ene imi bate in geam. E un sunet placut care ma face sa-l mai tin putin la fereastra, doar cat sa-mi termin de scris ideea. Mos Ene, mai usor ca spargi geamul!

DSCN8973Si chiar daca nu trece de geam Ene, miscarea pe care am facut-o astazi jucand tenis, e de ajuns sa bata cafeaua bauta tarziu. Le multumesc celor care mi-au oferit astazi titulatura de “ciuca batailor” si sper ca data viitoare sa-mi iau revansa in acelasi stil. Probabil lumea normala doarme la ora asta, si cum tind si eu spre aceasta titulatura, va spun noapte buna sau… buna dimineata, dupa caz!

2 response to "Sport"

  1. By: cosmin Posted: May 19, 2013

    am retinut aluzia flavi!!!! dar practica ma omoara:))))) oricum….. sanatosi sa fim.. sportul il facem printre picaturi….da faza cu laptele pt cafea si aia cu ,, PUTINA MANDRIE!!!!,, raman de pomina … inca mai rad cu sormea cand mai vb de tine jejejejjee…. si multumesc de urare…. am ajuns bine acasa… iar pe 8 sunt inapoi vreo 3 zile… poate ne vedem iar..

    • By: Flav Posted: May 25, 2013

      Cu siguranta. Cand ajungi ne auzim la telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *