Stari de spirit

Incet si sigur, batrana toamna isi face simtita prezenta atunci cand speram ca vara sa mai ramana putin. Strugurii deja culesi, pomii partial ramasi fara podoaba lor ce altadata era verde, m-au facut sa ma gandesc cum ca viata merge inainte cu bune si rele. Intodeauna venirea toamnei m-a deprimat putin in fiecare an probabil datorita faptului ca o asociam cu inceperea scolii (asta in anii copilariei). In fine, anul acesta s-a schimbat totusi ceva. E sigurul an cand chiar nu imi pasa ca prezenta ei mohorata si plictisitoare ma va deprima. Va dati seama ca antidotul e Sabin.

Am avut unele discutii cu sotia, si ca in orice familie normala parerile au fost impartite dand astfel nastere unor stari de spirit constructive. Invatam din mers sa fim parinti buni, iar lucrul acesta se reflecta in evolutia celui mic. Neindemanarea mea in a schimba un scutec sau a linisti copilul ma face sa apreciez  faptul ca Sabin are parte de cea mai buna mama. Impreuna nimic nu e imposibil, pentru ca stiu ca acolo unde eu nu ma descurc exista cineva care se pricepe si cel mai bine stie acest lucru Sabin. Sunt momente cand alternarea de la ras la plans isteric  ne face sa ne aducem aminte de parinti si sa ne minunam de rabdarea de care au dat dovada cand ne-au crescut si ne cresc inca. 

1098337_650726541614022_1225515396_nSabin creste, consuma 4-5 pampersi pe zi, bea ceai pentru colici (plicul si ziua… si in zilele bune chiar doua plicuri). Ne bucuram cand ragaie dupa fiecare masa si flatuleaza cu un zambet in coltul gurii. Parca as face si eu lucru asta dar… nu azi, sunt prea ocupat cu noul inceput de saptamana. Ne-am obisnuit un rasfatat, prezenta unui adult prin preajma fiind obligatorie. Adormim foarte greu si ne trezim extrem de repede iar patutul nu ne mai incanta deloc.  Acum fie vorba intre noi, la cat de bine se sta pe pieptul mamei … .  In fine, … asa ne facem mari, frumosi si inteligenti. Peste doua zile avem deja doua luni si ne pregatim cu pasi repezi de botez. Mai sunt cateva saptamani … si inca atat de multe de facut dar nu disperam, daca Sabin nu-si face griji, de ce mi-as face eu? … Mai sunt ata de multe de spus … dar probabil in zilele urmatoare, pana atunci sa … visam!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ki6

This entry was posted in Utile. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *