Sunt … Sabin!

Aseara (asta pe la jumatatea saptamanii), am ajuns acasa destul de tarziu iar cel mic dormea. N-am rezistat sa nu-l privesc cateva minute si sa ma minunez de ce-am putut sa fac. La un moment dat s-a trezit si dupa ce a incercat sa ia masa, la indicatiile mamei lui am incercat sa nu-l las sa adoarma. Pret de cateva minute am reusit. L-am gadilat, l-am tras de picioruse, am cantat ( si vocea nu e punctul meu forte), orice numai sa nu adoarma. Cred ca atunci cand am articulat primele triluri i-am captat atentia … lui, mamei, bunicii si probabil a catorva vecini. Intr-un final, obosit, am hotarat sa trag un pui de somn. Neputand sa adorm, ma gandeam ce-o fi in mintea lui Sabin …

“… Doamne, astia or fi parintii mei? Mama ca mama, dar tata e dus cu pluta. Sa nu-i zic niciodata sa cante. Nu se prea pricep deloc, in loc sa ma schimbe imi da de mancare, in iarba verde de acasaloc sa ma lase sa dorm, ma trag de maini si de picioare si-mi urla in urechi… ce oameni. Asa copilarie traumatizanta or fi avut si ei saracii? Bine, de-acum n-o sa mai gesticulez cu buzele cand imi este foame nici macar n-o sa plang, o sa le scriu pe un pampers “mieeeee foameeee!!!”. O sa duc o viata grea cu ei, cel putin la inceput pana ii invat cum sta treaba cu mine, apoi ma descurc eu…”  … si-am adormit.

Sfarsitul de saptamana nu este insa unul cel mai bun. Din cauza stresului, oboselii, curentului, … cred ca m-am pricopsit cu o infectie renala. Cel mai rau e ca sunt un capos notoriu si refuz din mandrie orice sfat si ajutor din partea familiei. Am facut pe “eroul” si uite acum cum sufar de 3 zile la pat, cu temperaturi, dureri de cap, si alte minunatii. Dar cum toate au o limita, m-am hotarat sa fac o vizita scurta la urgente in seara asta.

Mi-am facut o baie fierbinte am baut un litru de ceai si parca ma simt ceva mai bine. Oricum e meci in seara asta Dinamo-Steaua (nu stiu daca intereseaza pe cineva), asa ca zic pas vizitei planificate mai devreme.  Noapte buna!

This entry was posted in Utile. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *