Telefonul

Dupa aproape 5 ani S.I.M. –ul telefonului si-a dat in chinuri groaznice si in cel mai nepotrivit moment sfarsitul. Un moment foarte neplacut pentru mine, deoarece bucata aceea de plastic cu insertii metalice continea o buna parte din agenda telefonului. Mama ei de tehnologie ca da chix exact cand nu trebuie.

Ma gandesc repede, (ceea ce nu mi se intampla foarte des)… si gasesc solutia cea mai la indemana la 1234. Numai ca sa ajungi la o convorbire cu unul din consultantii operatorului de telefonie mobila, trebuie sa te inzestrezi cu multa rabdare si nu in ultimul rand, noroc. Dupa vreo 10 minute de apasat tasta unu, tasta trei apoi iar tasta unu, aud vocea robotului care spune “pentru a intra in legatura cu unul din consultantii nostrii apasati tasta 0”. Credeti ca in momentul apasarii s-a auzit vocea reprezentantului? De unde atat noroc. A urmat o frantura trista de melodie pusa pe repeat timp de 7-8 minute. Cand rabdarea mea atinsese cotele maxime, aud vocea sictirita a unei fatuci care parca lg-ke970-shineas fi deranjat-o din barfa zilei cu colegele de munca. Pana si vocea femeii de servici de pe scara blocului dupa ce fumeaza un pachet de tigari si zbiara suav dimineata cu vocea ei ragusita “Buna dimineata!”, este mai calda.  Politicos si calm, ii spun problema mea asteptand apoi ca respectiva sa-mi explice ce as putea face. Din doua cuvinte si trei puncte de ortografie ma trimite rapid la orice dealer al operatorului cu buletinul titularului de contract si cu S.I.M.-ul pentru schimbare deoarece S.I.M.-ul a suferit o banala demagnetizare.

Incerc sa-i explic ca avem  o mica problema, si ca beneficiarul contractului si titularul contractului sunt doua persoane total diferite, neexistand momentan posibilitatea ca cea din urma sa solutioneze criza si ca sunt dispus sa ascult orice alta posibilitate pentru remedierea draciei de S.I.M. folosind in ecuatie doar beneficiarul contractului. Au urmat apoi 10 minute in care mi-a repetat obsesiv acelasi text. Cateodata ajung sa cred ca mai multa treaba faci cu un robot decat cu factorul uman robotizat. Dezamagit ii inchid telefonul satul de atata ajutor.

Si uite asa, de doua zile supravietuiesc fara telefon. Poate multi din voi nu concepeti o zi fara telefon, insa eu am ajuns sa nu-i mai simt lipsa si chiar sa-mi placa de zile linestite in care telefonul e doar o piesa de decor.

2 response to "Telefonul"

  1. By: cosmin Posted: June 8, 2013

    hmmmmm fara telefon?????? sincer…. eu sunt dependent!!!!! vorbesc intre 12 si 14 ore pe zi…deci fara telefon…..pt mine ar fi jaleeee:)))))

    • By: Tati Posted: June 8, 2013

      Sper sa rezolv azi problema telefonului cu toate ca a c-am inceput sa-mi placa fara…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *