The most wanted…

Lipsa activitatii s-a datorat strict problemelor tehnice cu care m-am confruntat timp de aproape o luna. Rezolvarea a fost relativ simpla, inlocuirea HDD-ului care spre norocul meu era inca in garantie. Lipsa “tehnologiei” a fost totusi un moment de bucurie pentru unele persoane, nu dau nume…, dar sa revenim la lucrurile cu adevarat importante.

Au trecut saptamani bune, in care am crescut alaturi de cel mic. El se face mare… noi nu. In cele 7 saptamani a ajuns deja la vreo 5,6 kg. Ce mai … purtam pampers numarul 3. Daca la inceput totul a fost bine si noaptea chiar se dormea, acum situatia s-a schimbat… ce atata somn noaptea! Au aparut vestitele colici, care am incercam sa le combatem cu espumisan si ceai de colici “alinan” iar la recomandari de incredere am incercat si cu protectis. Concluzia la care am ajuns eu (maica-sa fiind cu totul si cu totul de alta parere … cel putin asa cred), e ca sunt bani aruncati. Saracul copil are aceleasi dureri ca atunci cand nu-i dai nimic. Cel putin asta e parerea mea. Un alt inconvenient sunt iritatiile de la fund, lucru intalnit la 90% din cazuri. Am zis 90? Tind sa cred ca e si mai mult; si aici parerile sunt impartite. Dupa unii cel mai bun produs ar fi sudocrem. L-am cumparat ca apoi doctorul sa-mi spuna ca mai indicat ar fi bepanthen si evident l-am cumparat si p-asta. Dupa o perioada … nici un rezultat satisfacator. Pana la urma mustela a rezolvat totul. Concluzia este destul de trista si vizeaza tot buzunarul doctorului din romania care se plange de salarii. Oare cati bani primesc de la producatorii de medicamente… O sa dezvolt subiectul … alta data.

Revenind la cel mic, ma inseninez de fiecare data cand il vad razand, plangand, facand tot felul de grimase… insa nimic nu se compara cu reprizele de schimbat scutece in care mamica este … stropita. That’s my boy! Pentru asta ii iert plansetele din toiul noptii care fie vorba intre noi sunt destul de rare. Am remarcat ca ii place sa fie plimbat cu masina si sa socializeze cu lumea. Deja are lipici la femei mai mult decat a avut tasu, iar asta … imi aduce aminte ca imbatranesc frumos.

Sper sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi voua!

This entry was posted in Utile. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *