Zi de weekend…

Taticul si-a propus ca week-end-ul asta sa nu faca prea multe lucruri. Probabil si vremea de afara contribuie la dorinta asta stranie. Totusi o sa incerc sa-mi pun cap la cap planul de bataie pentru urmatorul inceput de saptamana, asta daca nu cumva se gaseste cineva sa-mi propuna vreo nebunie!

Azi s-a deshis targul “Dragaica”. Pentru cei ce nu stiu ce este cel mai vechi targ din Muntenia. Pacat ca cu trecerea anilor frumusetea si farmeculul lui au palit in mirosul si fumul micilor. Neimplicarea autoritatilor mie unul mi-a lasat un gust amar. Deci nici anul asta nu cred ca o sa trec sa vad aceleasi fete triste si batrane ale monstrilor de metal ce odinioara ma fascinau… M-as fi dus la un pescuit. Imi e un dor nebun sa ma vad cu batul in mana pe marginea apei. Slabe sanse sa se poata concretiza si dorinta asta, datorita vremii. Vad cum obtiunile mele scad una cate una, insa nu capitulez, trebuie sa fie ceva bun de facut.

E deja duminica. Afara e soare, cu toate ca nu stiu cat o sa mai dureze, asa ca ma pregatesc de o sedinta foto cu mamica. Locatia este inca necunoscuta, dar daca stiti un loc fain nu va sfiiti … share with me!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *