Stand Up … comedy

Si uite cum, cu pasi rapizi, intram in a 9-a luna. Cel mic nu mai e asa mic, iar confortul “locuintei” din burtica nu il mai satisface creand astfel stari neplacute mamei. Incercam sa trecem si peste aceste mici neplaceri razand si relaxandu-ne de fiecare data cand apucam putin timp liber… care pe zi ce trece parca se imputineaza.

Cu toate astea, dupa o asteptare de vreo luna de cand aflasem ca in targ o sa fie un spectacol de stand up comedy, uite-ma aproape de scena impreuna cu mamica si doi DSCN9931prieteni, asteptand intrarea in scena a celor doi protagonisti. Conceptul de stand-up comedy e adoptat ca binenteles multe alte lucruri, de la americani insa glumele sunt autentic romanesti. Eu am facut marea greseala sa ma uit la un show  pe net al unuia din invitati si … s-a dus dracu’ tot farmecul. Odata ce vezi glumele unuia din ei, a doua oara e ca si cum ai vedea reluarea. Din politete insa am ras alaturi de ceilalti. Ce mai… a fost o seara frumoasa in care ne-am destins si pentru vreo 2 ore am uitat ca a doua zi dimineata trebuie sa ma duc la munca iar asta cred ca conteaza cel mai mult. Imi spunea un prieten ca ar fi trebuit sa povestesc intamplarile astea cu ceva mai mult umor. As putea sa incerc, dar mi-e frica c-as putea deveni mai bun decat asii stand-up-ului romanesc.

Si uite asa a mai trecut o zi, si inca una… si ca sa va dati seama ce repede trece timpul ati putea urmari un clip aici. Ideea este interesanta si o sa incerc si eu ceva asemanator… sper sa-mi iasa.  Totusi pana atunci vine un week-end care se anunta promitator. Inca nu mi-am facut nici un program dar am in plan sa lenevesc cum stiu eu cel mai bine.

1 response to "Stand Up … comedy"

  1. By: Mami Posted: July 14, 2013

    Abia astept sa vina puiul nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *